28/04-2024

3 PÅ STRIBE OG FARVEL TIL 4

3 PÅ STRIBE OG FARVEL TIL 4

Det blev til endnu en flot sejr i søndagens kamp på hjemmebane mod Bjerringbro. Man kunne ikke høre på publikum, at der var færre end normalt på denne store konfirmationsdag. Publikum gjorde sit til, at stemningen var helt i top til dagens kamp. Og de var helt sikkert med til at sikre den tredje sejr på 3 mulige. 

Det var ikke verdens kønneste kamp, og begge hold havde i perioder svært ved at finde de rigtige løsninger. Kampen bølgede en del og tonerne gik højt for der var ikke nogen af holdene, der var synderligt tilfreds med dagens dommerpar. 

Holdene skiftes til at føre og havde skiftevis lidt momentum i løbet af kampen. Heldigvis endte det med sejr til Ringkøbing på 30-27 og vi er nu klar til at spille om første pladsen i kvalifikationsspillet på søndag mod Skanderborg. 

Frida spillede en flot kamp med 6 mål på 8 forsøg samt et hav af assists samt et stort ansvar i forsvaret det meste af kampen. Nanna var også mrs. 100 procent fra stregen, Jane var sikkerheden selv på straffe og Leo spillede sammen med Ida i målet også en rigtig fin kamp. Ida stod med en redningsprocent på knap 30 og tog et afgørende straffe i slutminutterne overfor den ellers meget trafsikre og rutineret straffekastskytte Line Gyldenløve. 

Selvom Line brændte straffe på Ida, så blev hun alligevel kåret til kampens spiller for Bjerringbro. Frida blev Ringkøbings bedste spiller og de fik en gave sponsoreret af Wunderwear By Mariane i Ringkøbing. 

I dagens sidste hjemmekamp skulle vi også sige farvel til 4 skønne personligheder

Mathias, Leo, Ida og Nips fik alle blomster/vin fordi de spillede deres sidste hjemmekamp i den bordeaux trøje. Det har været en fornøjelse på hver sin måde, at have dem med på holdet. 

Leo er den af de nævnte som har været i klubben længst. Hun spiller sin tredje sæson, hvor hun kun er blevet bedre og bedre siden hun kom. Fra næste år af, skal hun nu prøve nye kræfter i Holstebro. 

Amalie, i daglig tale kaldt Nips, har blot spillet en enkelt sæson i Ringkøbing, men har været en sand fornøjelse at lære at kende. Nips stopper karrieren og vi ønsker hende held og lykke med livet uden håndbold. 

Ida trådte til midt i sæsonen for at hjælpe på keeper-posten og er løbende blevet bedre og bedre. Hun har virkelig bevist at hun stadig har liga-niveau i sig, hvilket hun virkelig har vist i de sidste kval-kampe. Vi har ikke i tvivl, Ida har førhen spillet i bordeaux og gjort det godt. 

Sidst men absolut ikke mindst var det også et farvel til vores assistenttræner Mathias. Mathias kom til klubben sidste sommer og har virkelig rykket holdet, især på forsvaret, hvor han har haft det helt store ansvar. Han har formået at lægge nye lag på holdet og givet super kompetent sparelse med pigerne i midterforsvaret.

Vi ønsker dem alle held og lykke på deres videre færden. Sæsonen er ikke slut endnu, der venter en finale om første pladsen i kvalifikationsspillet på søndag i Skanderborg. Her spiller vi ikke kun om æren og 1. pladsen men også 75.000 kr. som det udløser når man bliver nummer 1. 

Vi håber at se nogle Ringkøbing tilhængere i Skanderborg Fælled på søndag kl. 15:00

    

Forrige Næste

Relaterede nyheder