25/04-2024

Årets spiller i Ringkøbing Håndbold

 

ÅRETS SPILLER I RINGKØBING HÅNDBOLD - NANNA HINNERFELDT

I forbindelse med vores kamp i går mod Aarhus United blev Nanna Hinnerfeldt kåret til årets spiller i Ringkøbing Håndbold. 

Nanna har spillet en fantastisk sæson, hvor hun virkelig har blomstret og bare blevet bedre og bedre for hver dag. Meget stabil i begge ender og hendes udtagelse til rundens hold intet mindre end 11 gange samt afslutningsvis med på ÅRETS HOLD i Kvindeligaen, vidner om den meget flotte sæson, hun har spillet. 

Det var derfor ikke et mega svært valg, da Cheftræner Jesper Holmris skulle kåre årets spiller i år. "Det kan kun være én", sagde han da han blev spurgt.


billede: Søren Palmelund 

Jesper siger følgende: "Sæsonen 2023/24 er ved at nå til vejs ende og det er derfor tid til kåring af årets spiller. Vi har trods stor udskiftning på holdet op til sæsonen præsteret rigtig flot og opnået det højeste antal point i ligaen nogensinde for vores vedkommende. Det kan naturligvis kun lade sig gøre, hvis hele holdet præsterer - og mange spillere har virkelig spillet en stor sæson. 

Der er dog én spiller, der har markeret sig med en hel ekstraordinær præstation igennem hele sæsonen. Nanna Hinnerfeldt har været et kæmpe stort omdrejningspunkt på holdet i denne sæson - både defensivt, offensivt og udenfor banen. Nanna viser vejen for sine medspillere, hun er super dedikeret, enormt arbejdsom og en fantastisk holdkammerat på alle mulige måder. 

Nanna har med sine 114 mål fra stregen og en 5. plads på ligaens MEP-liste (mest effektive spillere) været sæsonens klart mest iøjnefaldene stregspiller og været på rundens hold intet mindre end 11 gange, hvilket er flest af alle spillere i den danske kvindeliga. De mange ekstraordinære præstationer og det kæmpe store potentiale burde have kastet en landsholdsudtagelse af sig, men mon ikke det kommer en gang i fremtiden? Til gengæld er hun blevet kåret til årets hold i den danske kvindeliga, som et synligt bevis på sin imponerende sæson i Ringkøbing-trøjen"

    

Nanna har været med i Ringkøbing i mange sæsoner efterhånden, hvor hun har oplevet både op- og nedture som person og som hold. Den helt store nedtur kom da hun blev korsbåndsskadet efter vores tur til Syd Korea. Siden hun kom tilbage fra knæskade er Nanna dog bare blevet bedre og bedre. Hu

Nanna har været med i Ringkøbing i mange sæsoner efterhånden, hvor hun har oplevet både op- og nedture som person og som hold. Den helt store nedtur kom da hun blev korsbåndsskadet efter vores tur til Syd Korea. Siden hun kom tilbage fra knæskade er Nanna dog bare blevet bedre og bedre. Hun har fået mere og mere ansvar og det hele har kulmineret i denne sæson, hvor hun virkelig har præsteret stort over hele linjen. Førhen har hun stået lidt i skyggen af Alberte, men har i år vist sit store potentiale, som naturligvis giver hende titlen som årets spiller. 

Det er ikke kun på banen Nanna giver alt, hun er også en sand ven og holdkammerat uden for de 40x20, hvor Nanna altid er garant for en god kommentar eller en masse sjov. 

     

Nanna er personlig sponsoreret af JKS

     

    

Forrige Næste

Relaterede nyheder