06/05-2024

Nederlag i Skanderborg i sidste kamp

Sidste kamp i sæsonen blev desværre et nederlag i Skanderborg

Sæsonens sidste kamp på udebane i Skanderborg blev desværre til et knebent nederlag på 28-26. Gårsdagens "finale" startede ellers godt for Ringkøbing pigerne, som kom foran med 5-3. Derefter hentede Skanderborg os og kom foran med 3-4 stykker hvilket vi langt hen af vejen haltede bagud med.

Derfor var vi bagud med 14-10 ved halvleg. Vi kæmpede og kæmpede, men blev ofte bremset af brændte afslutninger, stolpe skud og fejl.

Med blot 9 minutter igen kunne Jane Mejlvang dog udligne til 23-23 og kampen var igen helt åben. Det blev tæt til sidst, men Skanderborg trak det længste strå, hvor vi desværre havde flere tabte bolde og brændte skud end Skanderborg. De kunne derfor trække sig sejrsrigt ud af kampen med cifrene 28-26 og dermed kalde sig vinder af Kvalifikationsspillet. Deres bedste sæson nogensinde, så også stort tillykke til Skanderborg.

Ærgerligt vi ikke kunne matche dem på dagen, hvor det virkelig kunne have sat et flot punktum for en flot sæson i Ringkøbing Håndbold også. Men 3 sejre på 4 mulige i kvalifikationsspillet er stadig en flot præstation. Pigerne, med et helt nyt hold, har virkelig spillet en fin sæson. De har skrevet historie med det flest antal point nogensinde i Ringkøbing Håndbold. De har spillet med ro i de fleste kampe, trods mange nye, og spillet rigtig godt som et hold. Nederlaget i går er vi ekstremt ærgerlige over, men det må ikke overskygge den ellers flotte sæson.

Cecilie Bjerre blev kåret til kampens spiller for Ringkøbing Håndbold med 6 mål på 13 forsøg, samt 5 flotte assists og ingen tekniske fejl. Kort før kampens blev det også offentlig at Cecilie er kåret til månedens spiller i Kvindeligaen, 2 titler på én dag for Bjerre - STÆRKT!