21/04-2024

Sejr i første kval-kamp ude i Horsens

Flot start på kvalifikationsspillet

Dejlig søndag eftermiddag i Horsens. Pigerne vandt en sikker sejr på 31-26 på udebane i Horsens. Forum Horsens er ellers ikke en arena vi har gode erfaringer med, men det blev total vendt i dag. FEDT!

Efter en lidt sløv start fra begge hold, hvor nerverne måske lige skulle rystes af, så blev det en meget tæt første halvleg. Begge hold lavede en del fejl, så holdene fulgtes pænt ad i første halvleg. Ringkøbing sluttede dog bedst af med to hurtige scoringer, som sendte pigerne til pause foran med én, 13-12.

Anden halvleg var igennem største dele af halvlegen under kontrol af Ringkøbing, som hele tiden var foran med 2 til 4 mål. Hen mod slutningen tilkæmpede Ringkøbing sig et større hul, ved godt forsvar og en rigtig god præstation af Ida i målet.

Skytterne, Cecilie og Jane fik godt gang i skudene, og Horsens kunne ikke holde de hurtige fødder på hverken Maria eller Frida, som skabte overtal i mange af angrebene. Det var tydeligt at se, at de havde haft meget fokus på Nanna, på stregen, som blev pakket rigtig godt ind igennem hele kampen. Dette gav heldigvis fin plads til mange andre, som blev udnyttet til fulde igennem hele kampen.

Cecilie og Jane scorede til sammen 17 ud af Ringkøbings 31 mål, men i dag var den helt store succes "holdet" som strålede over hele linjen. Alle mand bød ind, der var stor tro på tingene, aftalerne blev overholdt, og det gav de gode arbejdsbetingelser for Ida i målet. Ida blev fortjent kåret til kampens spiller med en redningsprocent på 33.

Det var altså den helt perfekte start på kvalifikationsspillet, hvor vi nu ligger nummer 1 med 4 point. Der venter 3 vigtige kampe, to af dem på hjemmebane allerede onsdag og søndag i den kommende uge. Her kræver det mindst 1 point for at sikre os i Kvindeligaen.