02/01-2023

Alberte Simonsen på Efterårets Hold i Kvindeligaen

ALBERTE SIMONSEN PÅ EFTERÅRETS HOLD FOR 2. ÅR I TRÆK

For 2. år i træk er Alberte at finde på Efterårets hold i Kvindeligaen. Det er fuld fortjent og vi er utrolig stolte af, at hun igen har spillet et så flot efterår, at det har givet hende endnu en plads på efterårs holdet. 

Efterårets hold er baseret på statistikkerne og det vi kalder MEP-tal, som er et udtryk for de mest effektive spillere målt på skud, mål, assists og bolderobringer. Igen i år har Alberte slået sine streg-venner rundt omkring i klubberne, da hun igennem efteråret har været den mest effektive spiller på stregpositionen. Med en MEP på 34,32 slår hun de andre stregspillere. Lige i hælene på Alberte finder vi på stregpositionen Maren Aardahl fra Odense som endte med en MEP på 31,69. 

Med så stabile præstationer over længere tid, så ved vi jo at andre lægger mærke til stregspilleren, og vi skal jo desværre også undvære Alberte fra næste sæson, hvor hun skal spille for Viborg HK. Heldigvis kan vi i Ringkøbing Håndbold nyde godt af Alberte et godt stykke tid endnu inden vi siger farvel. Og vi glæder os til at følge hende i anden halvdel af denne sæson. 

Alberte Simonsen er personlig sponsoreret af Kobborg Optik. 

Alberte er kommet i fornemt selskab med flere fremtrædende spillere fra de andre klubber: 

    

     

Se Alberte og de andre Ringkøbing piger i kamp igen på udebane i Ikast på onsdag. Der er ikke langt til Ikast, så tag endelig turen til Ikast og støt pigerne i årets første kamp i 2023. 

   

       

Forrige Næste

Relaterede nyheder