28/04-2021

Caroline Svarre ny spiller

Vi styrker os på streg positionen og forsvarsdelen og Caroline Svarre træder ind på vores hold i en trio på den position. Vi kender til at spille i ligaen og vi ved at styrke og fysik er en vigtig faktor, for at begå os på liganiveau. Derfor har vi hentet Caroline Svarre i Holstebro Håndbold, som har liga erfaring fra både Skanderborg og Holstebro.


         

Cheftræner Jesper Holmris udtaler om aftalen. ” Caroline Svarre er en rigtig dygtig og fysisk stærk forsvarsspiller,
der trods sin unge alder allerede flere års erfaring i Bambusa ligaen. Hun har fået sin håndboldopdragelse Skanderborg og fik allerede som ungdomsspiller sin liga-debut, hvorefter turen gik til Holstebro. Caroline er mest kendt for sit kontante forsvarsspil, men denne sæson har også vist, at hun med 37 scoringer kan finde vej til
netmaskerne. Sammen med Alberte Simonsen og Nanna Hinnerfeldt, kommer vi til at have en rigtig stærkt trio på stregen."

Caroline som får trøje nr 5, siger om aftalen " Efter 3 lærerige år i TTH/Holstebro Håndbold glæder jeg mig meget til at blive en del af Ringkøbing Håndbold. Jeg har fulgt pigernes flotte kamp om at vende tilbage til Ligaen. Med min fysik og ærgerrighed, vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for, at Ringkøbing Håndbold igen bliver en fast del af Bambusa Ligaen. Personligt vil jeg gerne fortsætte min gode udvikling i begge ender af banen, hvorfor jeg ser Ringkøbing Håndbold som et rigtig godt match. Det er mit klare indtryk, at det er en klub med gode værdier, familiært sammenhold og stærk træningsmoral, hvilket jeg glæder mig til at blive en del af.  
Jeg glæder mig til, at vi ses til en masse fight i Green Sports Arena!" 

Forrige Næste

Relaterede nyheder