09/06-2021

Ny keeper til holdet

Ung Hollandsk keeper flytter til Ringkøbing

 Marit Huiberts - Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold har lavet en to årig aftale med Marit Huiberts, som skifter fra den hollandsske klub MV Kras Volendam. 

Marit Huiberts som bliver 20 år d. 14. Juni, har været på besøg i Ringkøbing til prøvetræning og for at se byen. Marit har været med på det Hollandske U19 landshold som fik sølv til EM i 2019, bl.a pågrund af en sejr over Danmark.

Jesper Holmris ser frem til at Marit Huiberts kommer til Danmark og træder en i keepertrioen på ligaholdet. ” Vi har set en del video på Marit, som vi syntes er en spændende keepertype, der kan supplere Elin og Cecilie rigtig godt. COVID19 har trukket det hele i langdrag, men efter besøget af hende og familien, følte vi straks, at der var et match. Det håndboldfaglige var lige så spændende, som det videomaterialet viste, og der er ingen tvivl om at Marit hurtigt vil falde til i gruppen.” udtaler Jesper Holmris.

Marit glæder sig og er meget spændt på sit ophold i Ringkøbing. Hun har fulgt med holdets kampe på livestreaming hjemme i Holland og er begejstret for den hurtige spillestil. Marit udtaler ” Efter mit besøg i byen og træninger med holdet, var jeg ikke i tvivl om at at jeg var velkommen. Byen minder meget om min egen hjemby tæt på vestkysten og jeg glæder mig til at begynde at lære dansk og til at gro med dette spændende unge hold. Det bliver vildt spændende at skulle spille i en af de ligaer i verden og jeg ser virkelig frem til at møde til første træning d. 19. Juli ”

Forrige Næste

Relaterede nyheder