23/02-2023

Cecilie Bjerre til Ringkøbing Håndbold

Cecilie Bjerre skifter til Ringkøbing Håndbold til sommer!

Vi skal til sommer byde stort velkommen til Cecilie Bjerre i Ringkøbing Håndbold truppen. Cecilie har skrevet en 2-årig kontrakt med os og vi glæder os rigtig meget til, at hun tiltræder til sommer. Cecilie har spillet de seneste år i Sverige, hvor hun lige pt tørner ud for Lugi i den bedste svenske liga. I deres seneste kamp mod Skövde er Cecilie noteret for 10 mål og 12 assists, som gør hende til den spiller i indeværende sæson, som har scoret den højeste MEP i én kamp. 

Nu er Cecilie klar til, at flytte til Danmark på et nyt håndboldeventyr i Ringkøbing Håndbold. Cecilie har optrådt på det danske ungdomslandshold og er med sine mange centimeter i højden en forstærkning til bagkæden især fra distancen, som er hendes helt klare spidskompetence. Billedet med Jesper Holmris taler vidst sit tydelige sprog om, hvilken højde vi har med at gøre :-) 

Efternavnet Bjerre lyder måske også en smule kendt for nogle i håndboldverdenen, og det er ikke uden grund. Cecilie Bjerre er nemlig datter af den tidligere landsholdsspiller Morten Bjerre, som står noteret for næsten 200 landsholdskampe for Danmark. Så Cecilie har helt sikkert fået håndbolden ind med modermælken.

Det bliver spændende og se, hvordan hun kan udvikle sig videre i Ringkøbing Håndbold under Jesper Holmris. Selv siger Holmris følgende om den bye signering: "Vi har fulgt Cecilie Bjerre igennem længere tid og var også i dialog med hende inden hun flyttede til Lugi i Sverige. Det glæder mig utrolig meget, at det nu er lykkedes at lave en aftale med Cecilie og ser frem til at byde hende velkommen i Ringkøbing Håndbold.

Cecilie Bjerre har spillet en virkelig flot sæson i den svenske liga, hvor hun til tider har leveret præstationer helt udover det sædvanlige. I sidste spillerunde viste hun i den grad eksempler på sit store skudrepetoire fra distancen og fantastiske blik for stregen, da hun scorede ikke mindre end 10 mål og lavede 12 assist. Det kæmpe store potentiale er uomtvisteligt og to sæsoner i den svenske liga med meget stort ansvar har modnet Cecilie. Det bliver fantastisk at få Cecilie ind på holdet og vi er overbeviste om, at det bliver et rigtig stærkt match".

Cecilie selv siger følgende: "Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Ringkøbing Håndbold, da je er sikker på at Ringkøbing er det helt rigtige sted for mig, hvor jeg forhåbentlig kan udvikle mig en masse. Derudover glæder jeg mig til, at komme hjem til Danmark og prøve kræfter med den danske liga". 

 

     

JKS bliver Player Partner for Cecilie Bjerre

Byd hjertelig velkommen til Cecilie Bjerre!

   

   

Forrige Næste

Relaterede nyheder