16/02-2023

Rikke Jensen stopper i Ringkøbing Håndbold

Næste sæson bliver uden vores forsvarsgeneral Rikke Jensen

Vi skal desværre sige farvel til vores absolut stærkeste forsvarsspiller Rikke efter denne sæson. Rikke spiller sin 4. sæson i Ringkøbing men nu er det på tide, at hun skal videre på nye eventyr et andet sted end Vestjylland. Rikke har været en stor gevinst for os, ikke kun i forsvaret, hvor hun har spillet størstedelen af sin tid på banen. Rikke er også et fantastisk menneske udenfor banen, som tænker på alle, inkluderer alle og tager sig af alle på holdet. Hendes humør smitter af på alle omkring hende, så vi kommer i den grad til at savne hende i Ringkøbing Håndbold.

Rikke skal på jagt efter mere spilletid, hvilket hun har vores fulde forståelse for. Nogle gange skal der ske nye ting for, at man kan videreudvikle sig som håndboldspiller og nu er tiden inde for Rikke. 

Selv siger hun følgende om hendes beslutning: "Jeg takker af efter 4 lærerige og dejlige år i Ringkøbing Håndbold, der bl.a. har budt på oprykning til og 2 sæsoner i ligaen! Der går en ekstra tanke til alle banditter, folk omkring holdet og til ledelsen, der altid har været klar med en hjælpende hånd! Og ikke mindst en kæmpe tak til trænerstaben og alle pigerne på holdet for at gøre 4 år i Ringkøbing til et eventyr! Dem kommer jeg til at savne! Men nu er det ved at være tid til et nyt eventyr og vi må se, hvad fremtiden bringer. Inden da, så glæder jeg mig dog meget til at få det allerbedste ud af de sidste måneder sammen med Ringkøbing Håndbold!"

Også Cheftræner Jesper Holmris sætter et par ord på savnet af Rikke Jensen til næste sæson. "Rikke har de seneste 4 sæsoner været et kæmpe aktiv og stort omdrejningspunkt på holdet. Hendes store fysik og dygtige forsvarsspil er frygtet af modstanderne og vi kommer derudover til at savne hendes professionelle indstilling, “team-spirit” og fantastiske personlige egenskaber både på og udenfor banen. “Jensen” har betydet og betyder utrolig meget for Ringkøbing Håndbold. Det er en stor personlighed vi sender videre og klubben og jeg ønsker hende alt det bedste i sin nye klub."

   

   

Forrige Næste

Relaterede nyheder