14/03-2022

Sofie Østergaard kommer.

Vi har lavet en 2 årig aftale med højrefløj Sofie Østergaard, som skifter Holstebro trøjen ud med Ringkøbing's. Sidst Sofie var i Green Sports Arena lavede hun 5 mål imod Ringkøbing og i fremtiden kommer hun til at have Green Sports Arena som hjemmebane, og det er jo en fordel hun kender vejen til målene på sin kommende hjemmebane.

Jesper Holmris har fulgt med i Sofie's udvikling og siger "Sofie er en teknisk dygtig fløjspiller, der i de seneste sæsoner har
udviklet sig flot i Holstebro Håndbold. Trods sin unge alder har hun allerede et par års erfaring med megen spilletid fra den danske liga.
Potentialet er stort og vi ser frem til at byde den træfsikre højre fløj velkommen i Ringkøbing Håndbold."

Sofie Østergaard som får trøje nr 22 blev præsenteret for sponsorene i RAH Fiberlounge i torsdags og har blandt andet fortalt om skiftet " Ringkøbing Håndbold er det rigtige sted for mig i min videre udvikling, hvor jeg kender mange af spillerne og der er et godt træningsmiljø. Jeg forventer at kunne bidrage med en masse til holdet og samtidigt blive en endnu bedre fløjspiller. Jeg ser frem til at møde holdet og alle dem omkring klubben, jeg havde en god oplevelse af stemningen i Green Sports Arena i torsdags og jeg ser frem til at få min debut"

       

Forrige Næste

Relaterede nyheder