23/03-2023

Erfaren keeper til Ringkøbing Håndbold

Stephanie Andersen til Ringkøbing Håndbold

Når en keeper forlader os, så kommer der en ny. Det er derfor med stor glæde, at vi kan meddele, at vi har fundet afløseren til Elin i målet. Stephanie Andersen kommer til klubben på en 2-årig aftale til sommer. Vi glæder os over, at vi nu kan præsentere en god håndfuld rutine til vores hold næste år. Stephanie er med sine snart 31 år en rutineret keeper, som har prøvet en hel del i sin håndboldkarriere. 

Hun spiller i skrivende stund for top-holdet Ikast Håndbold, men har tidligere også optrådt for FC Midtjylland, Randers, Silkeborg Voel og HH Elite. Stephanie har flere U-landsholdskampe på CVét og vi har stor tro på, at hun kan løfte niveauet inde bag vores solide midterforsvar. 

Stephanie fortæller: "Jeg har kun hørt godt om klubben, så det glæder jeg mig meget til at blive en del af. Jeg har haft et lidt turbulent 2022 håndboldmæssigt, så jeg ser frem til, at give den gas i målet igen og forhåbentlig kunne bidrage med lidt erfaring til et forholdsvis ungt hold, som er på vej frem". 

Også cheftræneren er rigtig godt tilfreds med sin nye keeper: "Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Stephanie Andersen til den kommende sæson. Stephanie kommer med stor rutine og masse af erfaring fra ligaen, som vores unge mandskab kommer til at drage stor nytte af. Hun er desuden en teknisk dygtig keeper, der læser spillet godt og vores kontrafase kommer til at nyde godt af igangsætninger og udkast fra absolut øverste hylde.

Stephanie har i denne sæson været uheldig at komme lidt i klemme i forbindelse med Randers’ konkurs og har siden da været tilknyttet Ikast. Det bliver fantastisk at få Stephanie ind på holdet og vi ser i den grad frem til det kommende samarbejde".


Stephanie Andersen bliver personlig sponsoreret af 

    

 

Forrige Næste

Relaterede nyheder