21/03-2023

Marigona og Elin stopper i Ringkøbing Håndbold

Marigona og Elin stopper i Ringkøbing Håndbold efter denne sæson

Vi er rigtig kede af, at vi skal sige farvel til både Marigona og Elin til sommer når sæsonen er færdigspillet. Vi havde gerne set dem spille flere år i den bordeaux trøje, men de ønsker begge to, at komme videre til nye udfordringer. 

  

Marigona Hajdari 

Marigona har i mange år været vores lokale helt fra Tarm. Hun kom til klubben for at snuse til liga-bolden og prøvetræne på højeste niveau. Siden hen har hun udviklet sig massivt og spillet sig til mange minutter på banen. Hun er super hurtigt og har et fantastisk blik for spillet og er også en af dem, som i hele ligaen laver flest målgivende afleveringer til sine medspillere. Hun har været et stort aktiv for Ringkøbing Håndbold og vi er derfor utrolig kede af, at vi ikke kan fortsætte samarbejdet. Nogle gange skal der ske forandringer for, at man udvikler sig yderligere, og det er nu, Gona (som vi i daglig tale kalder hende) har mod på nye udfordringer. 

Selv siger hun følgende til fremtiden og sin tid i klubben: "Jeg er evigt glad og taknemlig for mine 6 år i Ringkøbing Håndbold. Jeg er blevet formet, udviklet og modnet på alle parametre. Oven i det har jeg fået lov til at være en del af et helt unikt fællesskab, der er i klubben, hvor der er en masse fantastiske mennesker omkring holdet og klubben. Jeg kommer til at savne det hele. Selv ved jeg endnu ikke, hvad fremtiden byder på, men nogle gange skal der ske noget nyt - og det er jeg klar til nu", fortæller Marigona.

Holmris ærger sig meget over, at vi ikke kan beholde Marigona og udtaler: "Marigona er i gang med sin 7. sæson i Ringkøbing Håndbold, men herefter er det tid til at prøve noget nyt. Hun har været et kæmpe aktiv for holdet og stort omdrejningspunkt i vores angrebsspil igennem flere sæsoner. Hendes karakteristiske gennembrud og assist-spil er frygtet af modstanderne og vi har nydt godt af hendes eminente vurderingsspil og kreative evner i den offensive del af spillet.

“Gona” har betydet og betyder utrolig meget for Ringkøbing Håndbold og det er med blødende hjerte, at vi efter denne sæson må sige farvel til en af holdets store profiler igennem flere sæsoner. Vi ønsker hende alt det bedste og glæder os til følge hendes videre udvikling i nye omgivelser", udtaler Jesper Holmris. 

Marigona ved, at vores dør altid står åben, hvis hun vil tilbage til der, hvor hun kommer fra :-) 

  

Elin Thorsteinsdottir 

Til sommer skal vi også sige farvel til vores islandske mur i målet. Elin stopper i klubben efter denne sæson. Elin har størstedelen af hendes tid i klubben været 1. mand på pladsen, når ikke hun har døjet med skader. Hun har vundet kampe i målet for os og vi er kede af, at hun ikke vil forblive i klubben yderligere. For at man over en længere periode skal præstere på håndboldbanen og trives ved siden af, så skal alle de andre faktorer og parametre også spille sammen. For Elin er det derfor nu tidspunktet til at komme videre og finde en "total løsning", som gavner hende både på og udenfor banen med hensyn til arbejde, familie og kæreste. 

Elin har boet i byen og været en af klubbens ansigter i det lokale miljø. Hun har haft tid på den lokale skole og hjulpet børn der godt på vej.

Jesper Holmris er også ærgerlig over Elins stop: "Fra næste sæson bliver Ringkøbing Håndbold desværre uden Elin Thorsteinsdottir på holdkortet, og vi er enormt ærgerlige over, at det ikke er lykkedes os, at holde på vores stærke islandske landsholdskeeper.

Elin kom hertil fra Vendsyssel med både en ballast fra internationale kampe med Island og erfaring fra den danske liga, hvilket var en stor hjælp på et oprykkerhold i sidste sæson. Hun var en helt afgørende brik i kampen om overlevelse selvom hun i slutningen af sæsonen måtte udgå med en alvorlig hofteskade. I midten af denne sæson kunne vi endelig byde Elin velkommen tilbage på holdet efter en vellykket hofteoperation og formen er nu for alvor tilbage.

Elin er en fantastisk keeper og en sikker sidste skanse for Ringkøbing Håndbold og vi glæder os over at have hende på holdet lidt endnu. Klubben og jeg ønsker hende alt det bedste og ser frem til at følge hende både på klub- og landsholdsplan".

Elin uddyber: "Jeg har været sindssyg glad for min tid i Ringkøbing Håndbold, det har været 2 virkelige gode år. 

Efter længere tids overvejelser har jeg valgt at fokusere mere på at håndbold og mit privatliv hænger bedre sammen. 

Jeg vil gerne sige tak for støtten, både til pigerne, trænerteamet, fans og sponsorer. Vi har heldigvis et par kampe endnu, så holdet og jeg kan være med til at sikre at Ringkøbing Håndbold også spiller i ligaen til næste sæson".

 

Vi ønsker Elin alt mulig held og lykke i hendes nye sted. Og håber hun vil besøge os igen i Vestjylland, om så det bliver i håndboldregi eller måske en ferie med familien. 

    

   

Forrige Næste

Relaterede nyheder