09/03-2023

Forlængelse af ny hovedsponsoraftale - VestjyskBANK

15 års jubilæum fejres med ny hovedsponsoraftale

Det er med utrolig stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere en forlængelse af hovedsponsoraftalen med VestjyskBANK. VestjyskBANK har været med fra starten af og i mere end 15 år har de været hovedsponsor for klubben. Denne aftale er nu forlænget med 2 yderligere år, hvilket sender et stærkt signal om det langvarige og gode samarbejde der er mellem os og VestjyskBANK.

De har støttet os i medgang og modgang. De har været der for os både i de gode og mindre gode tider for klubben, og fra start af, har vi begge haft det store ønske om, at i fællesskab, at engagere os og gøre en forskel for lokalområdet.

Bestyrelsesformand, Lars Buhl siger følgende: "Vi er utrolig stolte af den rejse, vi har været på, hvor det er lykkedes os at få Ringkøbing med i kvindernes håndboldliga - ovenikøbet igennem mange år. VestjyskBANK har været med hele vejen, fra vi startede med lutter gode intentioner. Det er altid godt at have en loyal og god bank i ryggen, men samarbejdet har givet meget mere end moralsk og økonomisk opbakning.

Vi nyder godt af VestjyskBANKs lokale engagement for, selvom banken er en af de større, så er vi på samme hold her i Ringkøbing. Vi holder sammen og ved, hvad vi hver i sær står for. Vi stræber hele tiden efter at blive endnu bedre, og for at det kan lykkes, har vi brug for gode og trofaste samarbejdspartnere. Derfor er vi rigtig glade for, at der fortsat er opbakning på rejsen fra VestjyskBANK".

   

    

Det er ikke kun formanden i Ringkøbing Håndbold som er glad for det nye samarbejde, også Filialchef i VestjyskBANK Allan Stampe ser mange ligheder mellem banken og klubben, som gør samarbejdet helt unik.

"Ringkøbing Håndbold har stor betydning for lokalområdet. Vi er stolte over, at vi har været hovedsponsor helt fra starten og fortsat er med på rejsen, hvor klubben kæmper om at komme med i slutspillet. Udover de utrolig dygtige spillere kan succesen også tilskrives ledelsen, klubbens set-up og ikke mindst de mange frivillige ildsjæle, der er en del af Ringkøbing Håndbold, og som yder en stor indsats i forbindelse med kampe og arrangementer. Der er en entusiasme og holdånd omkring klubben, som er noget helt særligt. Man løfter i fællesskab" fortæller Allan Stampe og fortsætter:

"Det er en af grundene til, at vi har været hovedsponsor i så mange år, fordi banken er en del af det unikke fællesskab. Og fordi vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel for lokalområdet. Samtidig kan jeg se en forretningsstrategisk lighed mellem klubben og banken. Klubben har en spændende strategi, der går ud på hele tiden at se, hvor der er udviklingspotentiale, og hvor man kan blive bedre. Det er i høj grad også sådan, vi arbejder i banken, hvor vi altid har fokus på, hvordan vi kan udvikle os for at give vores kunder en endnu bedre kundeoplevelse".

   

   

   

Forrige Næste

Relaterede nyheder