08/03-2023

Håndboldfest i Green Sports Arena

Igår blev det til en håndboldfest i Green Spors Arena

SønderjyskE var på besøg i Green Sports Arena og vi vidste på forhånd at dette ville blive en utrolig spændende og intens kamp, hvor 2 point ville betyde ufattelig meget for begge hold. Der var lagt op til et brag af en håndboldkamp med rekord mange mennesker i loungen, rekord mange mennesker i hallen, faktisk over 500. Vedersø Idrætsefterskole og Fjordvang Efterskole var på besøg samtidig med at en rigtig god stor flok unge mennesker fra vores ungdomshold i Rindum SU var med til at slå på tromme, lave larm og skabe en fantastisk stemning i hallen. En stemning som betyder så mega meget for hele kampen og spillerne. En stemning vi er sikre på, var med til at hive de 2 meget vigtige point hjem til kontoen. Så tusind tak til alle de unge mennesker for at komme i hallen og bidrage på den måde de gjorde. TAK til alle sponsorer som støttede op i Loungen og til kampen. 

At se så mange mennesker i hallen til en kamp, som ellers kunne ses på tv2 play hjemme fra stuen af, gør bare at man bliver SÅ glad inden i. Der var liv og glade dage, det summerede af energi, samvær, nærvær, grin og hyggelige stunder. Det er sådanne håndboldoplevelser som gør at man bare har lyst til at gøre det igen. En utrolig fed følelse af være en del af hele vejen igennem - før, under og efter kampen. 

Vores stolte hovedsponsor VestjyskBANK var Matchpartner til kampen og stod for indlæg, og hyldest til de frivillige i Loungen. Dinnerpartner Koksusgaard havde lavet dejlig mad til os alle, som mest af alt mindede om en rigtig god fredagsmenu bare på en tirsdag. Det spillede og der var fuld tryk på. 

   

    

Nanna Hinnerfeldt fejrede 100 kampe i Ringkøbing Håndbold med en fremragende kamp

I forbindelse med kampen i går havde vi også en 100 kamps jubilar, Nanna Hinnerfeldt, som igår spillede sin kamp nummer 100 i klubben. Nanna har været her i mange år og bidrager ikke kun på banen, men er også et kæmpe aktiv udenfor. Hun har for kort tid siden forlænget sin aftale, så vi også har fornøjelsen af hende de næste par år, hvilket siger sig selv, at vi som klub er utrolig glade for. 

Nanna spillede en stort set fejlfri kamp, hvor hun sammen med Rikke Jensen stod bund solidt i midterforsvaret, hvor der nærmest ikke blev tabt en eneste duel. De fik lagt en masse gode parader, så Elin i målet fik gode forudsætninger for gode redninger. De får også helt fortjent topkarakter af Dagbladet.

Det var ikke altid lige kønt i angrebet og spillet svingede en del, men især Jane, Julie og Alberte spillede en rigtig god kamp, hvor specielt Jane bidrog til sejr med hele 10 scoringer og 7 frispilninger. På venstrefløjen leverede Rikke Jochumsen en fornem kamp både i forsvaret og angrebet selvom det blev til et par afbrændere. 

   

    

Vi gik til pause med en føring på 16-10 og pigerne så ud til, at de havde fuld kontrol på SønderjyskE. Men som ofte før, så elsker vi spændingen, og den kom i den grad tilbage i kampen i løbet af anden halvleg, hvor SønderjyskE halede ind og kun var bagud med 2 mål. Vi dummede os i 7 mod 6 og SønderjyskE kunne kaste bolden i tomt mål et par gange. Pulsen udenfor banen var høj, men pigerne holdte hovederne kolde og Jane viste sin rutine ved at tage et stort ansvar. Det resulterede i, at vi i slutfasen trak fra og endte med at sikre os sejren på 27-21. Ikke nok med en sejr, så er vi nu også bedst indbyrdes, hvis dette skulle blive et tema til slut i grundspillet. 

Med sejren i går er vi rigtig tæt på at lave den bedste placering i Ringkøbing Håndbolds historie. Kan vi ende som nummer 10, bliver det historisk i klubbens levetid. Så nu gælder det om at tage arbejdshandskerne på, og gøre det færdig, så vi kan forblive på den flotte 10. plads og hermed give os selv bedre forudsætninger i de spændende kvalifikationskampe i April. 

"Sikke en stemning, der var i dag. Det viser bare, hvor vigtigt det er, at der er god opbakning. Sådan en aften her er lige det, vi alle løber så stærkt for i klubben for at få til at lykkes. Jeg er bare glad. Vildt glad" sagde Lars Buhl efter kampen. 

    

Vil du læse mere og se Dagbladets karakterer kan du gøre det via dette link: www.dbrs.dk

    

Billeder: Søren Palmelund

Forrige Næste

Relaterede nyheder