09/02-2023

Godkendt indsats mod topholdet fra Team Esbjerg

KLAPPET AF BANEN TRODS NEDERLAG

Esbjergs stjerner blev for stor en mundfuld for Ringkøbing-pigerne, men de fik alligevel stående bifald da slutfløjtet lød i Green Sports Arena. De leverede en indsats som de helt sikkert kan være bekendte, og pressede Esbjergmandskabet et par gange under kampen, hvor målforskellen kun var 1-2 mål i starten af anden halvleg. 

Der var flere gode elementer i kampen, som Ringkøbing Håndbold kan tage med videre til de næste ugers vigtige kampe, mod henholdsvis Viborg HK og Skanderborg Håndbold. Der blev altså fyldt op på selvtillidskontoen efter en godkendt præstation, mod Team Esbjerg onsdag aften. 

Jesper Jensen, landstræner og træner for Team Esbjerg, var forbi RAH Fiber Lounge til et hyggeligt besøg sammen med Jesper Holmris inden kampen. Her fortalte han b.la. om deres stramme kampprogram med 3 kampe på én uge i både den hjemlige og internationale turnering. Der blev stukket lidt til HR. Jensen, vel og mærke på den gode måde. Vi kan jo bryste os af, at have slået Ajax København 2 gange i denne sæson, noget Team Esbjerg ikke har. Alligevel så vidste vi alle godt, at Team Esbjerg er et klasse mandskab, hvor sol, måner og stjerner skulle stå perfekt på himlen, hvis Ringkøbing skulle levere et mirakel. 

Et mirakel blev det ikke til, men en rigtig godkendt kamp, hvor der desværre var for mange tekniske fejl, da vi var helt tæt på og nogle store chancer blev brændt. Esbjerg satte landsholdsstjernen Henny Reistad ind igen og Esbjerg trak fra. Ringkøbing forsøgte at hænge på, men endte med et nederlag på 35-28. Tilskuerne i Green Sports Arena klappede dem igennem sidste del af kampen og gav dem stående bifald for deres indsats. De kæmpede på alle parametre mod Esbjerg. Der var god stemning i hallen og publikum var til at mærke. Det gjorde aftenen til en dejlig aften trods nederlaget. 

Ringkøbing fik spillet 7 mod 6 i længere perioder, hvilket blev spillet med står tålmodighed. Med Marigona som spilstyrer og et godt overblik, skabte det flere gode chancer til hjemmeholdet. Det vidner 28 mål mod Esbjerg også om, hvilket er mere end godkendt. Men Reistad kunne de ikke stoppe, hun er bare en verdensklasse spiller. 

Sofie Østergaard på højrefløj spillede sin bedste kamp for Ringkøbing, hvor hun fik en masse minutter i går og gjorde det rigtig flot med 6 scoringer og viste, at hun kan bringe noget rigtig godt til vores kontrafase, hvor hun ofte var langt fremme og klar til at få bolden. Sofie blev kåret til kampens spiller sammen med Henny Reistad.

Elin Thorstensdottir stod en rigtig god kamp i målet, hvor hun reddede flere gode skud fra Esbjerg spillererne. Leonora og Alberte blev sparet til kampen i går, hvor både Nanna Hinnerfeldt og Caroline Svarre gjorde det flot i midterforsvaret og de fik også scoret 6 mål tilsammen i angrebet. Julie Holm var Mrs. 100 procent med 5/5 og Rikke Jochumsen leverede også en rigtig god kamp med 5 mål på 7 forsøg. 

Vi tabte blot kontrakampen med 10-7, hvilket må siges at være godt. Vi har før prøvet noget meget værre mod Esbjerg. Desværre blev det lidt for afgørende at vi endte på 17 tekniske fejl i alt, hvilket er for mange, hvis man vil bide skeer med toppen af dansk håndbold.  

Nu har pigerne fået velfortjent fri et par dage, så alle små-skavanker kan komme væk og vi er friske til en spændende uge i næste uge med udekampen mod Viborg onsdag aften. Er din kalender ledig, så er der ikke langt til Viborg stadion hal. Vi spiller kl. 19:00 - Kom og hjælp pigerne til endnu en sejr på udebane. 

 

 

Forrige Næste

Relaterede nyheder