16/02-2023

Viborg fik revanche

Nederlag i Viborg onsdag aften

Vi kom til Viborg med stor tro på, at vi kunne gøre det igen. En sejr mod de grønblusede, men sådan skulle det desværre ikke være denne onsdag aften i Vibocold Arena. Holdets optakt havde været intet mindre en forfærdelig med meget få spillere til træning hele ugen på grund af sygdom, hvilket ikke øgede chancerne for sejr. Troen var der stadig.

Det blev desværre ikke en spændende kamp som vi håbede på og Viborg spillede sig til en sejr på 31-23. De førte hele vejen igennem kampen og hver gang Ringkøbing var tæt på at indhente dem og kun var bagud med 2-3 stykker, så sneg der sig tekniske fejl og store afbrændere ind, så Viborg hele tiden igen kom foran med 4-5 stykker.

I anden Halvleg udbyggede de deres føring stille og rolig som kampen skred frem. Mathilde Juncker i Viborg målet gjorde det til en hård dag på kontoret for Ringkøbing-pigerne, hvor hun stod en flot kamp med en redningsprocent på 46. I Ringkøbing målet spillede Marit ellers en super fin kamp for vestjyderne efter hun kom ind, da der var spillet cirka 10 minutter af første halvleg. Hun endte med en redningsprocent på 29, men dette var desværre ikke nok.

Nanna Hinnerfeldt spillede en flot kamp i begge ender af banen og trak et stort læs igennem hele kampen. Tre mål på fire forsøg og et tilkæmpet straffekast samtidig med at hun i forsvaret vandt hendes dueller.

Topscorerne fra Ringkøbing blev Alberte og Jane med 6 mål hver, hvoraf 3 af Janes mål var på straffe. Alberte havde udfordringer i forsvaret men spillede en fin angrebskamp når hun var inde. Marigona er noteret for 6 målgivende afslutninger/assists, hvilket er flot og specielt fordi du i realiteten leverede mange flere, som dog ikke tæller i statistikken fordi de blev brændt mod mål.

En ærgerlig kamp, hvor vi nu skal sørge for at få alle på toppen igen inden den næste hjemmekamp på onsdag i Green Sports Arena mod København Håndbold.