25/02-2021

Jane Mejlvang forlænger.

Jane Mejlvang har sin rødder i Naturens Rige og lader dem gro videre her. Med køb af fast ejendom i Skjern og en ny aftale på to år og håndboldkarriere i Ringkøbing, ser fremtiden meget vestjysk ud for Jane Mejlvang. En enkelt sæson i Silkeborg Voel, har været en afvigelse fra det vestjyske i seniorkarrieren, ellers har det været trøje nr. 15 med Ringkøbing Håndbold’s logo og Vestjysk Bank som hovedsponsor, der har været den foretrukne kamptrøje.

                              

”Vi er rigtig glade for at kunne fastholde Jane i klubben og også samtidigt være med til at opfylde et af vores mål i klubben, med at bidrage til bosætning i kommunen” udtaler klubbens formand Lars Buhl. ” Vi vil gerne forsøge at beholde kontiuniteten på det hold, vi har bygget på de sidste to sæsoner, og Jane er med sin erfaring og kompetencer, naturligvis en vigtig del af holdet for fremtiden. 

Jane Mejlvang fik sin debut for Ringkøbing Håndbold i september 2016 med Lars Rasmussen som træner og i sæsonen efter blev hun topscorer for Ringkøbing med 90 mål i ligaen under Mads Brandt. Sidste sæson vendte Jane tilbage til Ringkøbing efter en enkelt sæson for Silkeborg Voel i ligaen, og er nu klar til 2 år mere. 

” Det har været oplagt at forlænge min aftale med klubben, da jeg befinder mig rigtig godt med holdet og trænere, og jeg har samtidigt valgt at bosætte mig i kommunen. Jeg tror og håber dette spændende hold kan få lov at prøve kræfter med Bambusa Ligaen. Siger Jane Mejlvang om forlængelsen.

Næste kamp for Jane og holdkammeraterne er på udebane Fredag aften i Vestjysk Bank Arena i Hadsten i kvindernes 1. division.

Forrige Næste

Relaterede nyheder