19/04-2021

Ny keeper

Den islandske landsholdskeeper Elin Jóna Thorsteinsdóttir skifter til Ringkøbing. Elin blev hentet til Vendsyssel i 2018 fra islandske Haukar og var en solid sidste skanse i ligaen med 222 redninger i sidste sæson. Elin flytter til Ringkøbing med kæresten og skal vogte målet, når Ringkøbing vender tilbage til ligaen.

Cheftræner Jesper Holmris er begejstret for aftalen og siger ” Elin er en super spændende keeper, som vi har fulgt tæt igennem de sidste to sæsoner i både Vendsyssel og på det islandske landshold. Hun har i denne sæson fået værdifuld liga-erfaring og præsteret på et rigtig højt niveau. Det er et scoop, at vi har kunnet hente Elin og jeg er overbevist om, at hun vil passe perfekt ind i Ringkøbing Håndbold både på og udenfor banen.”

                            

Elin har fået et rigtig godt indtryk af byen og glæder sig til at få nyt postnummer og bo tæt på fjorden. Hun siger om skiftet ” Jeg er utrolig glad for at skifte til Ringkøbing Håndbold. Efter nogle gode snakke med Jesper Holmris, glæder jeg mig til at samarbejde med trænerteamet og pigerne på holdet. Jeg har altid hørt rigtig mange gode ting om klubben og byen. Det er en klub med ambitioner, som passer godt til mine egne, samt et super godt træningsmiljø, som jeg glæder mig til at være en del af. Jeg vil arbejde hårdt for at vi som hold og klub kan opfylde vores kommende mål for næste sæson. Jeg glæder mig til at bidrage med en masse på banen, men også udenfor banen. Jeg er helt sikker på, at det er det rigtige sted for mig og min udvikling.”

 

Forrige Næste

Relaterede nyheder