28/10-2022

Jesper Holmris forlænger med yderligere 2 år

Jesper Holmris forlænger sin aftale med yderligere 2 år.

Det er med store glæde i Ringkøbing Håndbold, at vi nu kan fortælle, at vi har forlænget samarbejdet med Cheftræner Jesper Holmris med yderligere 2 år.

 

    

Jesper fortsætter altså sin 5. og 6. sæson i Vestjylland, hvilket gør os både glade og stolte. At kunne holde på en træner som Jesper er et kæmpe plus for klubben, så vi ikke kun på spillersiden kan skabe kontinuitet, men også kan gøre det samme på trænerposten. Med Jesper i spidsen de næste to år, så kan vi blive ved med, at bygge videre på de gode takter, som allerede er skabt i truppen. Kontinuitet er vigtig for os for, at vi kan bringe os tættere på målet om, at vi skal være en fast bestanddel af ligaen og forblive et fast ligahold i fremtiden.

 

Jesper udtaler selv om forlængelsen:

”Jeg er utrolig glad og stolt over endnu en gang at kunne forlænge aftalen med Ringkøbing Håndbold. Det har været min klare førsteprioritet, at kunne fortsætte det sportslige arbejde med at få etableret Ringkøbing Håndbold i ligaen. Vi har en utrolig spændende og sammentømret trup med mange unge talentfulde spillere, som jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med. Jeg nyder og sætter enorm stor pris på klubbens værdier og det gode samarbejde med ledelsen. Det har derfor ikke været nogen vanskelig beslutning fra min side og jeg ser frem til at stå i spidsen for de ærlige, ambitiøse og stolte vestjyder til 2025”.   

 

Formand Lars Buhl deler samme begejstring og siger:

”Det er virkelig godt for Ringkøbing, at vi kan fortsætte det arbejde Jesper og holdet har lavet gennem de sidste 4 år. Det har flyttet noget og jeg synes vi går en spændende fremtid i møde. De mange timer der er tilbragt sammen på halgulvet, kan allerede nu ses i kampene og det bliver spændende at se, hvor det bringer holdet, klubben og byen hen i dansk Kvindehåndbold". 

Forrige Næste

Relaterede nyheder