28/01-2022

Lokalbrag mod Holstebro

Stor håndbold søndag i Green Sports Arena med mange ungdomskampe og til sidst lokalbrag i Bambusa Kvindeligaen kl 15.00 mod Holstebro

Jesper Holmris's optakt til kampen:

Den helt store overraskelse i onsdagens opgørr mod København på udebane udeblev desværre. Vi var ikke skarpe nok i de afgørende situationer til sidst og måtte se os slået med mindste margin 26-25 i en spændende og intens kamp.

Vi kan dog tage mange positive ting med til dagens kamp og vi er klar til at give alt i dagens vigtige opgør mod lokalrivalerne fra Holstebro.

Holstebro er i øjeblikket placeret nederst i tabellen med blot 2 point, men mange skader på bærende spillere har spillet en stor rolle i første halvdel af s sonen. Profilerne Lærke Christensen og den tildligere Ringkøbingspiller Jenny Carlsson er tilbage for fuldstyrke og Holstebro kommer uden tvivl til at få langt flere point i den resterende del af sæsonen. Holstebro er stærkt besat på alle positioner, men udover de to storeprofiler i bagkæden skal vi især holde et vågent øje med Andrea West Bendtsen på venstre back, samt den meget bevægelige og også tidligere Ringkøbing spiller, stregspiller Julie Gantzel.

Det er også værd at bemærke, at det unge keepertalent Anne Christine Bossen, der også vender tilbage til sin gamle hjemmebanei Ringkøbing, har gjort sig positivt bemærket i mange kampe for Holstebro.

Vi glæder os helt enormt til dagens kamp og vi fortsætter jagten på flere point. Den første kamp i Holstebro tilbage i Oktober endte med en sejr til os på 30-23.

Velkommen tilbage til vores fantastiske hjemmepublikum og velkommen til spillere og ledere fra Holstebro samt dagens dommerpar.

 

Forrige Næste

Relaterede nyheder