09/02-2022

Team Esbjerg på besøg.

 Der er fornemt besøg i form af storholdet Esbjerg med de mange landsholdsspillere fra henholdsvis Tyskland, Norge, Holland og ikke mindst Danmark. Jesper Jensen’s tropper ligger lige nu nr. 2 i tabellen og jagter førerholdet Odense. Esbjerg har også storsucces i Europa og netop kvalificeret sig til kvartfinalerne i Champions League, hvilket der skal lyde et stort tillykke med herfra.

Med tilgangen af norske Henny Reistad har Esbjerg sikret sig en af håndboldsportens absolut bedste og mest spændende spillere til en i forvejen skræmmende stærk trup, hvilket kan give håb, om at gå hele vejen i Champions League. Der venter os derfor en gigantisk udfordring og vi skalspille op til vores absolut bedste for at undgå en esbjergensisk øretæve.

Vi skal først og fremmest levere en toppræstation defensivt for at dæmme op for Esbjergs stjerne-bagkæde med Mette Tranborg, Estevana Polman, Kristine Breistøl og Henny Reistad i spidsen. De kan alle tordne bolden ind fra distancen og har samtidig et super sammenspil med de stærke stregspillere Marit Frafjord, Vilde Ingstad Mortensen og Kaja Kamp. På kanterne kan vi ikke heller ikke give mange millimeter væk overfor de dygtige norske fløjspillere Marit Røsberg Jakobsen og Sanna Solberg.

Men vi kommer ikke til a lægge os ned på forhånd og vil forsøge at tage kampen op med stor energi forsvarsmæssigt. I Angrebet  skal vi forsøge at finde gode løsninger og holde fejlene på et minimum, så vi undgår for mange kontrascoringer mod os.

Vi har uheldigvis været ramt af corona igen og måtte desværre undvære Camilla Faartoft, Alberte Simonsen og Leonora Demaj i vores seneste kamp i Silkeborg. Vi håber dog at kunne stille op stærkeste opstilling og ser med spænding frem til dagens kamp.

Velkommen til publikum, dommere og dagens gæster fra Esbjerg.

Forrige Næste

Relaterede nyheder