06/07-2021

Vestjysk Bank rykker med op i ligaen

Vestjysk Bank og Ringkøbing Håndbold har netop underskrevet en ny 2-årig hovedsponsoraftale. Banken giver dermed et solidt rygstød til håndboldklubben, som har haft en klar målsætning og nu er tilbage i ligaen

                                 

Når håndboldkvinderne fra Ringkøbing Håndbold løber på banen i ligaen til september, er det fortsat med Vestjysk Banks logo på brystet. Vestjysk Bank har været hovedsponsor, siden klubben blev etableret i 2007, og de to parter vil stadig være forbundet de kommende to år.

- Vores samarbejde med Vestjysk Bank startede med en fælles drøm om at få elitehåndbold til Ringkøbing, og dermed sætte Ringkøbing-Skjern kommune på landkortet. Vi er utrolig stolte af, at det er lykkedes, og at vi nu vender tilbage til ligaen med fortsat opbakning fra Vestjysk Bank, fortæller Lars Buhl, bestyrelsesformand i Ringkøbing Håndbold.

Lokal vilje og opbakning 

I Vestjysk Bank i Ringkøbing betegner filialdirektør Allan Stampe partnerskabet med Ringkøbing Håndbold som et solidt ægteskab. 

- Vi har stået hinanden bi i medgang og modgang. Det har været en spændende rejse, og vi glæder os over, at vi også fremadrettet er på samme hold. I Vestjysk Bank bakker vi op om elite- og breddeidrætten i de lokalsamfund, vi er en del af. Det bidrager til fællesskabet og den lokale stolthed, som er afgørende for, at vores område udvikler sig aktivt og attraktivt, siger Allan Stampe. 

Når det er sagt, så har han også en klar forventning om, at sponsoratet er en god investering for banken.

- Det er ingen hemmelighed, at vi bruger vores sponsorat kommercielt til at opnå synlighed og danne nye netværk. Så selvom vi selvfølgelig er både stolte og ydmyge over, at vi er hovedsponsor for Ringkøbing Håndbold, så forventer vi også, at det er med til at understøtte og udvide vores forretning, slutter Allan Stampe. 

Ringkøbing Håndbold starter i Bambusa Ligaen med kamp imod Randers HK onsdag den 1. september kl. 19.00 i Green Sports Arena. 

 

For yderligere information kontakt:

Afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Ringkøbing, Allan Stampe, tlf.: 9663 2773 

Bestyrelsesformand i Ringkøbing Håndbold, Lars Buhl: 2089 4464

 

Forrige Næste

Relaterede nyheder