08/03-2022

Aarhus United kommer

Med 40-28 sejren på hjemmebane over Ajax i sidste spillerunde, indfriede vi vores første delmål om at undgå direkte nedrykning. Med 4 spillerunder igen er Holstebro Håndbold definitivt rykket ud af Bambusa Kvindeligaen. Som oprykkere er vi naturligvis stolte over på nuværende tidspunkt at have 12 point, men nu går jagten ind på endnu en sejr, der eventuelt vil kunne give os point med over i kvalifikationsspillet.

Som afslutning på grundspillet venter der os 4 yderst vanskelige kampe mod henholdsvis Aarhus United, Horsens, Odense og HIH. Men vi har tro på tingene og er opsatte på at skabe en overraskelse.

 Dagens modstander som er Aarhus United kæmper en indædt kamp med Horsens omden sidste slutspilsplads og kommer topmotiverede til Ringkøbing. Gæsternes heltstore omdrejningspunkt er en gammel kending af Ringkøbing Håndbold; nemlig Mathilde Neesgaard. Hun er netop blevet kåret til februar måneds spiller i Bambusa kvindeligaen og har i det hele taget været en ligaens helt store profiler i denne sæson. Vi skal ligeledes holde et skarpt øje med de af gæsternes mange nordiske spillere og især bagspillerne Line Ellertsen og Marielle Martinsen voldte os store problemer i vores første indbyrdes opgør i Aarhus. Omvendt så var Aarhus united i problemer sidst de var i Green Sports Arena, da vi vandt 35-28 i en pokalkamp for et lille års tid siden.

 Endelig er det på sin plads at byde målvogter Louise Bak Jensen varmt velkommentilbage på sin gamle hjemmebane i Ringkøbing. Der er ingen tvivl om, at vi skal ramme en absolut toppræstation, hvis vi skal have en god chance mod slutspilskandidaterne fra smilets by. Vi kan endnu en gang stille op i stærkeste opstilling og glæder os til en forhåbentlig intens og velspillet kamp i Green Sports Arena.

Velkommen til publikum, dommere og dagens gæster fra Aarhus

Jesper Holmris

                           

Forrige Næste

Relaterede nyheder