08/03-2022

Charlotte Christensen skifter

Charlotte har været en del af Ringkøbing håndbold’s bestyrelse og direktør de sidste 2 år og har fået sat sit præg på helheden i hele klubben og fået klubben bevæget ud på nye events og høstet gode synergier ud af samarbejdet med Ringkøbing Handelsforening.

” Jeg forlader Ringkøbing håndbold med minderne om en spændende tid og spændende opgaver og klubben vil altid være min klub i hjertet. Det har været givtigt at være tæt på alle de frivillige og være med til at få tingene til at fungerer godt og få Ringkøbing tilbage i kvindeligaen, hvor Ringkøbing hører til. Det er vigtigt at byen Ringkøbing, kan findes i sportens elite og brande byen. Det er er også med gode minder jeg siger farvel til et hold, fuld af gå på mod og teamspirit og de oplevelser vil jeg tage med videre i mit nye job. Til sidst en tak til bestyrelsen i Ringkøbing Håndbold for samarbejdet at tro på mine ideer og også kæmpe tak til banditterne og de frivillige trænere og ledere i Rindum SU og den nystartede eventgruppe, som har været en stor hjælp” udtaler Charlotte Christensen.

Formand Lars Buhl er selvsagt ærgerlig over skiftet og siger ” Vi har fremgang på mange parameter i Ringkøbing Håndbold og fået sat mange tiltag i pipeline, så det var jo selvfølgelig ikke lige en del af planen at Charlotte skulle videre. Vi vil ønske Charlotte alt det bedste i hendes nye job og hvem ved om vi ikke kommer til at samarbejde på et eller andet plan med hendes nye arbejdsgiver. Når en dør lukkes, så åbnes der nye og det positive er, at der er rigtig mange spændende opgaver at gå i gang med for den, eller de nye folk, vi skal have ansat til at fører Ringkøbing videre.”

Charlotte Christensen 30716950.     

Lars Buhl 20894464

Forrige Næste

Relaterede nyheder