22/02-2022

Hjemmekamp mod AJAX

Sæsonen er ved at gå ind i den afgørende fase og der er endnu en gang meget vigtige point på spil. Efter det smertelige nederlag i Skanderborg i weekenden, så glæder vi os til at komme i kamp igen og forhåbentlig lave en overraskelse mod gæsterne fra Ajax. Vi tabte det første opgør i København med 21-30.

 Ajax kommer med et fysisk stærkt og meget sammentømret mandskab, hvor hovedparten har spillet sammen i adskillige sæsoner. Der er god kvalitet på samtlige positioner og holdets helt store drivkraft Stine Nørklit er fra playmaker-positionen dygtig til at sætte både sig selv og sine holdkammerater i scene. På venstre. back skal vi holde et vågent øje med altid stærke Stine Eiberg Jørgensen og der bliver nok at se til i forhold til de stærke stregspillere Sofie Bardrum og Simone Pedersen.

 Der er ingen tvivl om, at vi skal præstere på vores absolut højeste niveau, hvis vi skal have en chance for point mod gæsterne fra hovedstaden. Men efter en periode med corona i truppen, så er alle helt friske igen og vi kan med glæde fortælle, at Lise Sundgaard ligeledes er blevet meldt klar efter en meget lang skadespause. Så vi er klar til kamp og jagte de to point med alt hvad vi har!

 Velkommen til vores fantastiske hjemmepublikumog velkommen til spillere og ledere fra Ajax København samt dagens dommerpar.

Jesper Holmris

Forrige Næste

Relaterede nyheder